Passa al contingut principal

Alpify, que més podem fer?

La setmana passada vam presentar Alpify, una aplicació per enviar una senyal de alarma al 112 i vam explicar com donar-vos d’alta i les diferents opcions per donar l’alarma. Aquesta setmana volem explicar les dues o tres utilitats que té l’aplicació.



La primera de les utilitats és la d’estar connectat als teus familiars i amics, amb aquesta funcionalitat, podràs convidar als teus contactes per compartir rutes i posicions amb ells en temps real. A més a més, estaràs compartint amb ells informació important com el temps i la distància recorreguda, la alçada en que ens trobem i una dada molt interessant comés el nivell de bateria dels mòbils.


En els detalls de contacte podem  introduir les nostres dades, com són el nom, una foto de perfil, el nostre telèfon, el mail, dos telèfons de contacte a qui han d’avisar els serveis d’emergència en cas d’alerta i qualsevol tipus de informació important que considerem, com poden ser, al·lèrgies, grup sanguini, etc, etc. en aquesta secció també es configura la opció d’enviar una alerta quan l’app detecti una trucada al 112 i la opció de permetre localitzar la teva posició si algú denuncia la teva desaparició.
La opció Maps&friends ens permet compartir la ruta amb qui vulguem a traves de whatsapp, email, facebook, twiter i google+.
Com vam comentar l’altre dia hem de ser conscients que de moment només funciona a determinats territoris, a la seva web  trobaràs la informació. http://www.alpify.com/ca/
Amb aquestes opcions la funcionalitat de l’App s’acaba, com podeu veure és una App molt senzilla i amb poques opcions, però és molt fàcil d’utilitzar, que és el que es demana en una aplicació que utilitzarem en moments de molta tensió i nerviosisme, esperem que no ens faci falta!!!