Passa al contingut principal
Grupos católicos proyectan colocar más de mil cruces en las montañas del Sistema Central

L’altre dia llegint aquesta noticia es va reobrir dins meu un debat oblidat però que ja fa temps que em volta i és aquesta dèria per col·locar creus, plaques commemoratives, tot tipus de banderes..., als cims de les muntanyes, no entenc que la gent vulgui passar a l’eternitat amb aquest tipus de manifestacions, crec que aquest dret només se l’han guanyat uns quants, fent, inventant, pensant coses excepcionals, la resta de mortals ens hem de conformar en fer la nostre vida, procurant ser bona persona i molestar a la resta el menys possible.

“...la resta de mortals ens hem de conformar en fer la nostre vida, procurant ser bona persona...”



La veritat és que no m’agrada veure les muntanyes plenes d’aquests tipus de “souvenirs” cada cop més nombrosos, l’any passat al Bastiments en vaig comptar uns 7 o 8 al mateix cim, la crítica també és extensible a l’administració que tot sovint ens recorda que ha fet algun tipus d’intervenció (econòmica) mediambiental i per fer-nos ho saber utilitza uns cartells totalment desmesurats i totalment insostenibles pel medi.


Imagineu-vos si totes les associacions religioses, grups excursionistes, penyes del Barça... i tothom que es veies en el dret d’immortalitzar algun fet de la seva vida fes el mateix...crec que no fa falta dir res més.

La veritat és que no m’agrada veure les muntanyes plenes d’aquests tipus de “souvenirs”


Tots ens hauríem d’aplicar la màxima del “viu i deixa viure”, pel be de tots hauríem de procurar no deixa la nostre petja a la muntanya i d’aquesta manera molta més gent i durant molts anys la podran gaudir.


Vosaltres que en penseu? suposo que hi ha opinions per tots els gustos...