Passa al contingut principal
Balanç temporada d'hivern

Quan falten 5 dies per que podem donar la temporada d'hivern per acabada, es el moment de fer balanç. Podríem dir que ha sigut molt positiva, es el segon any que Guies Roc Blanc funciona i tot i que les coses no han estat fàcils hem treballat molt, pràcticament cada cap de setmana des de mitjans de desembre fins a finals de març.

“...hem visitat la fira de turisme actiu de Mechelen, la d’Amsterdam, hem fet visites a Amsterdam, Brusseles i hem estat dos cops a Londres,...”



Entre d'altres accions hem visitat la fira de turisme actiu de Mechelen, la d’Amsterdam, hem fet visites a Amsterdam, Brusseles i hem estat dos cops a Londres, ara estem treballant amb els contactes fets i esperem que pugui sortir alguna col·laboració interessant, de moment ja tenim dos agencies daneses que vindran aquest setembre i octubre respectivament i una agencia holandesa amb la que ja estem treballant algun producte interessant. Esperem poder acabar de lligar aquests temes i lligar-ne de nous. L’experiència ha sigut molt molt molt molt positiva, poder parlar amb empreses del sector a nivell europeu, veure de primera ma quins son els productes que el nostre “target” demanda i veure que el mercat existeix, que nomes hem de trobar la manera d’arribar-hi i que tot això ho hem fet sols sense l'ajuda de ningú, és molt gratificant.

“...perquè fem aquesta feina...”


En un mes comencem la temporada d'estiu, difícil ja de per si, però amb ganes i esforç segur que serà millor que l’any passat.
De moment el creixement d'aquest segon any es molt positiu, tot. i que no era difícil hem  millorat la facturació, ara el repte es seguir millorant i creixent. A base d’equivocar-nos anem coneixent millor amb qui podem i volem treballar, a qui volem arribar i com, i el mes important tenim molt clar el mes important, perquè fem aquesta feina.